Щастие до края на годината. Малки изненади, неочаквани срещи и

...
 
Щастие до края на годината. Малки изненади, неочаквани срещи и
Коментари Харесай

Щастливци: истинско щастие до края на годината за 3 зодии

 

Щастие до края на годината. Малки изненади, непредвидени срещи и доста щастливи моменти чакат представителите на трите зодии.
Понякога една инцидентна среща може да промени всичко и да направи човек благополучен. Астролозите обясниха, че от септември до края на годината животът на тези зодии ще бъде изпълнен с прелестни събития.

Вижте кои зодии ще имат благополучие до края на годината

 

ТЕЛЕЦ

Щастие до края на годината чака Телците. Те ще намерят духовна естетика и успокоение, ненадейно ще ги посети предпочитание за определяне на остарели контакти и разрешаване на досадни спорове. През този интервал Телецът ще стартира да се вслушва в другите, приемайки освен своята истина и това ще ги направи по спокойни и щастливи.
Такива промени ще разчитат на фамилията, образувайки същинска фамилна идилия.

ДЕВА

По природа, мудни, само че до края на годината, Девите бързо ще стартират да набират скорост, като се стремят към върхове, които преди са били непознати.
Тук триумфът и щастието ще изпревари всичко – от обстоятелството, че девиците ще заровят остарял спор. Материалното им богатство ще се усъвършенства и този факт ще им донесе същинско благополучие.

КОЗИРОГ

Събитията в живота на Козирозите ще стартират да се развиват трагично от края на лятото, нещо ще им носи наслада и благополучие, а друго нещо ще се трансформира в ново предизвикателство. Но това би трябвало да се приема като голям шанс, тъй като единствено мотивацията може да помогне за осъществяването на велики проекти.
Козирозите ще бъдат признателни, усвоявайки получените познания, които ще бъдат изключително потребни в бъдеще.
Любовната сфера също няма да заобиколи тези знаци, някой представители ще намерят сродна си душа, а други ще съумеят да подобрят силата в дома си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР